Játékok

Csapatépítő játék (12 db akadályos)

Csapatépítő játék (12 db akadályos)Csapatépítő játék (12 db akadályos)Csapatépítő játék (12 db akadályos)Csapatépítő játék (12 db akadályos)Csapatépítő játék (12 db akadályos)Csapatépítő játék (12 db akadályos)Csapatépítő játék (12 db akadályos)Csapatépítő játék (12 db akadályos)Csapatépítő játék (12 db akadályos)Csapatépítő játék (12 db akadályos)Csapatépítő játék (12 db akadályos)Csapatépítő játék (12 db akadályos)Csapatépítő játék (12 db akadályos)Csapatépítő játék (12 db akadályos)Csapatépítő játék (12 db akadályos)Csapatépítő játék (12 db akadályos)Csapatépítő játék (12 db akadályos)Csapatépítő játék (12 db akadályos)Csapatépítő játék (12 db akadályos)Csapatépítő játék (12 db akadályos)Csapatépítő játék (12 db akadályos)Csapatépítő játék (12 db akadályos)Csapatépítő játék (12 db akadályos)Csapatépítő játék (12 db akadályos)

Videó a Rendezvényszervezés menüpontban található linkre kattintva érhető el.

« Vissza a játékokhoz

Köszöntő

bohóc ugrálóMindenkit szeretettel köszöntök a Légvár Team honlapján!

Amint látják úgy próbáltuk meg összeállítani a játékokat, hogy minden korosztály megtalálja a magának megfelelő szórakozási módot, illetve minden típusú rendezvényen meg tudjunk jelenni velük.

Azokon a rendezvényeken, amelyeken részt veszünk, megpróbálunk jó hangulatot teremteni, nem csak a kötelezőt adni.

Ha valaki befizet nálunk a gyerkőcnek egy kört, nem fogjuk stopperórával mérni a kért időt, amennyiben kibéreltek valamilyen játékot, a bérleti időn túl még maradnak 20-30 percet, az nem fog minket a földhöz vágni.

Természetesen mindegyik játékunk rendelkezik vizsgakönyvvel de, azt tudja mindenki, hogy egy játék nem attól lesz biztonságos, hogy papírja van, hanem attól, hogy milyen módon bánik vele a gazdája.

Úgy gondolom, hogy egy kicsit más hozzáállással működtetem a vállalkozásom, mint a többi cég ebben az üzletágban. Amennyiben tetszik ez a hozzáállás bátran keressetek, keressenek.

 

 

Maradok tisztelettel:

Dovák Norbert

Elérhetőség

A játékok bérleti lehetőségeivel kapcsolatban egyedi megegyezés szerinti díjakkal állunk rendelkezésére!

Üzemeltető:

Légvár Team Kft.

3571 Alsózsolca, Dózsa György utca 33.

Adószám: 22973069-2-05

Cégjegyzékszám: 05-09-020479

Ügyvezető: Dovák Norbert

 

06-20/953-69-53

info@legvarteammiskolc.hu

Rendezvényszervezés

 

Csapatépítő játék link:

 www.facebook.com/minimano.jatszohaz.1/videos/2102570670025249/

 

A tavalyi évben, mint azt már sokan tapasztalták, rendezvények szervezésével is elkezdtem foglalkozni. Falunapok, városnapok, különböző fesztiválok és egyéb rendezvények kerültek megrendezésre általam. Ezek megszervezése magába foglalja:
- színpadi műsorok
- szórakoztató eszközök
- vendéglátás
egyéb eszközök:
- sörsátor
- színpad
- hangosítás
- médiareklám
- árusok
teljes körű beszerzését.

Újdonságként az őszi téli időszakban beltéri játékfesztiválok rendezésével foglalatoskodom.

Ezek felépítése úgy néz ki, hogy az adott településen kibérelem a sportcsarnokot, rendezvényházat, telepakoljuk 40-50 féle játékkal, illetve egész napos színpadi műsorokkal szórakoztatjuk a gyerekeket és a kedves szülőket.

Álljon itt néhány fénykép és videó a legutóbbi Felsőzsolcai megmozdulásunkról.

Ha a látottak és leírtak elnyerték tetszésüket keressenek a megadott elérhetőségeken.

Rendezvényszervezés

RendezvényszervezésRendezvényszervezésRendezvényszervezésRendezvényszervezésRendezvényszervezésRendezvényszervezésRendezvényszervezésRendezvényszervezésRendezvényszervezésRendezvényszervezésRendezvényszervezésRendezvényszervezésRendezvényszervezésRendezvényszervezésRendezvényszervezésRendezvényszervezésRendezvényszervezésRendezvényszervezésRendezvényszervezésRendezvényszervezésRendezvényszervezésRendezvényszervezésRendezvényszervezésRendezvényszervezés

Ár megegyezés szerint